Оля Полякова після усіх скандалів поскаржилася на українських зірок: “Немає музичної індустрії насправді”

Оля Полякова зробила сенсаційну заяву стосовно українського шоу-бізнесу.

Нещодавно Оля Полякова дала відверте інтерв’ю у передачі “Люди великого міста” та розповіла про те, що її засмучує в українському шоу-бізнесі.

Сучасна проблема артистів

З приходом до України пандемії велика кількість артистів почала скаржитися на втрату будь-яких доходів. Через те, що більшість знаменитостей скасували концерти та заходи, вони втратили більш частину своїх прибутків.

Оля Полякова
Оля Полякова

І хоча це не заважає їм подорожувати країнами світу та насолоджуватися ресторанною їжею, все ж таки зірки втратили великі гроші.

Музичної індустрії немає?

Полякова поскаржилася, що жоден український артист на вступив до профсоюзу, який нещодавно був створений саме для того, щоб захищати права артистів. Знаменитість вважає, що наші виконавці не здатні триматися разом і підтримувати одне одного.

Полякова навіть новела приклад — поки усі мовчали, Кіркоров написав їй неймовірний лист підтримки щодо її концерту. Оля засмучена і не розуміє, чи то така українська риса, чи у нас дійсно не існує музичної індустрії.

Нагадуємо, що попри погані доходи Олі Поляковій вдалося у цьому році побувати за кордоном на відпочинку аж 4 рази. Співачка відвідала Мальдіви, Єгипет та сонячну Туреччину. Як тільки з’являється можливість, артистка починає гастролювати Україною та давати невеличкий концерти.

Сподіваємося, що її відгук про українських колег на стане черговим скандалом, і Поляковій  не доведеться пояснювати свою точку зору з вибаченнями, адже українські зірки тендітні та чутливі люди.

Схожі статті