(Фото) Олена Кравець вперше за довгий час показала публіці підрослих двійнят: дві абсолютні копії мами

Смішні двійнята Олена Кравець пішли за подарунком для мами та насмішили всю Україну.

День матері вже пройшов, а смішні відео з дітьми залишаються. Олена Кравець вирішила показати, як вона з двійнятами попрямувала собі за налувними кульками, щоб діти змогли її привітати.

Мама-кінь Олена Кравець

Гумореска яскраво одягнула своїх маленьких діток, сама вбралася в бежева пальто та порушила по вулиці в пошуках кульок. Катруся взяла маму за пояс верхнього одягу та ішла позаду тримаючись за нього. Тому риска спитала, спеціально для відео, як Катруся її назвала.

Двійнята Олени Кравець ростуть дуже гуморними та відкритими людьми.

Та відповіла, що назвала мамою-конем, а тримається воно таким чином, щоб Олена не втікла. Натомість зірка сказала, що вона вже не зможу втікти. Звісно, гуморист, використовуваним набагато акторської майстерності у розмові з дітьми.

Вочевидь, мама кінь таки отримала свій подарунок, але на камеру його не показала. Потім старша донька Олени Кравець Марія вирішила зняти на відео, як двійнята відпочивають на подвір’ї та навчила їх новому сленгоуому слову.

Нагадуємо, що в Олени Кравець троє дітей: доросла Марія та крихітні Катруся і Іван. Усі діти не бояться публічності та активно спілкуються з аудиторією через особисту сторінку матері в соціальній мережі Instagram. Олена не особливо поширюється стосовно особистого життя, але не приховує ні дітей, ні родину в цілому. Мабуть саме тому підписники полюбили Катрусю та Івана так само, як Лізу та Гаррі Максима Галкіна, які також постійно смішать аудиторію своїми витівками. Варто відмітити, що зараз зіркові діти як ніколи дивують схожістю на зіркову маму та нагадають її навіть мімікою.

Схожі статті