ТОП-5 найбезглуздіших та смішних інтерв’ю Каті Осадчої з зірками у честь 16-річчя шоу “Світське життя”

Катерина Осадча завжди ставила дуже особисті та провокуючі питання, тому не дивно, що реакція деяких з людей була непередбаченою.

Інтерв’ю з Геннадієм Кернесом

Це інтерв’ю стало насправді легендарним відео на платформі YouTube. Відомий політик, мер Харкова намагався поставити Катю у таке ж незручне становище, як це робила вона та порадив ведучій частіше дивитися на себе в дзеркало. Втім, спроба присоромити Катю не вдалася. Після смерті політика відео стало ще більш популярним.

Ірина Білик і розбитий мікрофон Каті

Про цей інцидент зірки досі згадують зі сміхом. Ірина Білик певно невірно розтлумачила дії та слова Каті і забрала в неї мікрофон. Співачка недовго думаючи просто кинула його на землю та розбила. Зараз виконавиця виправдовуються: думала, що Катя Осадча намагається відбити в неї чоловіка Дмитра Дікусара.

Катя Осадча, Тіна Кароль та обрізання новонародженого

Ні для кого не секрет, що Тіна має єврейське коріння. Після народження первістка співачки Катя Осадча підійшла до новоспеченої матусі та спитала в неї, чи робили вони малюку Веніаміну обрізання. На обличчі поп-діви з’явилася гамма різноманітних емоцій. Співачка не втрималася та втекла від ведучої, щоб її не образити. І натомість, вона образилася на неї. Конфлікт був швидко урегульований.

Андрій Данилко намагається втекти від Осадчої

Андрій Данилко є абсолютною протилежністю своєї героїні Вєрки Сердючки. Він обожнює самотність та ненавидить навідувати вечірки. Одного разу Катя намагалася взяти інтерв’ю в Андрія, але очевидно він був до цього не готовий, і як справжній інтроверт почав втікати прямо перед камерами. Телеведучий не вдалося вмовити зірку і Андрій успішно злився з натовпом.

Катя Осадча, Алла Пугачова та інтимні запитання

Алла Пугачова досить гостра на язичок людина. Теж саме стосується і Каті Осадчої. А коли вони зустрілися, то вибуху не відбулося. Втім, Алла Пугачова намагалася максимально тактично дати відсіч нахабним запитанням телеведучої і не впоралася. Слово за слово, і розмова дійшла до с**суального життя Христини Орбакайте.

 

Схожі статті