Розпатлана, в купальнику і без макіяжу: Тіна Кароль влаштувала відпочинок з сином на екзотичному курорті

Відома українська співачка Тіна Кароль після плідної роботи нарешті влаштувала собі райський відпочинок біля океану.

Героїня нашої сьогоднішньої статті одна з найпрацьовитіших зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Тіна задіяна у багатьох телепроектах, окрім яких вона також активно займається власною творчістю.

Ось нещодавно Кароль випустила восьмий музикальний альбом під назвою “Красиво”, який відкрив нову сторінку в репертуарі поп-діви. Не всі оцінили таку трансформацію, проте сама артистка ні про що не шкодує та впевнена, що настав час змінювати звичний сценічний образ.

Тіна Кароль швидко втрачає вагу
Тіна Кароль

Наразі ж знаменитість знаходиться у довгожданій відпустці разом зі своїм єдиним сином Веніаміном від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопцю вже 12 та з кожним роком він стає все більше схожим на батька, що не перестають відзначати прихильники його зіркової матері.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль разом з покійним чоловіком
Тіна Кароль разом з покійним чоловіком Євгеном Огіром

Як активний користувач соцмереж, Тіна Кароль в Інстаграмі публікує кадри з відпочинку, які зазвичай можна побачити у неї в сторіз, але незабаром вони також з’являються на фанатських сторінках співачки. Цікаво, що вона не соромиться позувати перед камерою без грама косметики та зачіски, а такою, яка вона є поза сценою.

Ось, наприклад, на одному з відео Тіна постала поряд з Веніаміном в чорному купальнику з мокрим волоссям і без макіяжу, але при цьому дуже щасливою. Артистка посміхнулася та ніжно поцілувала сина у щоку. Позували вони на фоні живописного пейзажу — білого піску, хвиль океану, екзотичної зелені.

Коментатори осипали поп-діву компліментами і зазначили, що без сценічного «озброєння» вона ще більш жіночна та витончена, а Веня дуже схожий на Євгена, з чим важко сперечатися.

Більше цікавого про особисте життя Тіни Кароль дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті