Хто окрім Ані Лорак отримував непристойні пропозиції від Меладзе: розслідування взаємин ВІА Гри з продюсером

Поп-діва Ані Лорак відверто зізналася у тому, що мала пропозицію від Костянтина Меладзе, яка переводила робочі стосунки в особисті.

“ВІА Гра” – легендарний український гурт, який кардинально змінив погляд на шоу-бізнес. Тріо дівчат тісно співпрацювало з Костянтином та Валерієм Меладзе. Втім, учасниці не раз ділилися тим, що не в усіх співачок колективу зберігалися з продюсерами лише робочі стосунки.

Ані Лорак стала першою, чиє інтерв’ю дійсно сколихнуло громадськість і змусило розібратися у цій проблемі.

Ютуб блогерка, Любов Терлецька, провела власний аналіз ситуації.

Перший склад гурту ВІА Гра: Альона Вінницька та Надія Мейхер-Грановська. Фото взято на просторах мережі. 

Молодесенькі Альона та Надія стали першими учасницями гурту. Вінницька покинула колектив дуже скоро. Зізнавалася: вважала, що демонстрація тіла – нижче її гідності. Казала, що часто мала йти на компроміс.

Надія ж протрималася довше всіх у гурті. Виявилося, що окрім сценічної діяльності, вона ще знімалася у відвертих фотосесіях, знимки з яких зберігалися у продюсерів.

Любов Терлецька показала, в яких фотосесіях брала участь Надія Мейхер.

Драматично склалася історія і Анни Сєдокової. Її вважали однією з найяскравіших учасниць гурту. Втім, коли вона завагітніла, отримала підтвердження від Костянтина Меладзе про те, що її у гурті чекають і вона повернеться на сцену після пологів. Втім, через 2 місяці після виходу у декрет, Анна дізналася, що її з колективу вигнали.

Анна Сєдокова розповіла свою історію.

Після “ВІА Гри” пішло шкереберть і життя Тетяни Найник. Вона була закохана у Валерія Меладзе, а у гурт потрапила без кастингу. Втім, продюсери змушували її безкінця сидіти на дієтах, не випускали з готелю під час гастролей, а ще не дозволяли їй спілкуватися з її чоловіком.

Тетяна Найник дає інтерв’ю.

 

Схожі статті