Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з В’ячеславом Узелковим після скандального розлучення

Тренер шоу "Зваженi та щасливі" Марина Боржемська дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки зі своїм колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим.

Пара Марини і В’ячеслава з боку здавалася ідеальною, а шанувальники з захватом спостерігали за їх ідилією. Втім, як це часто буває, в житті все виявилося зовсім не так і набагато складніше.

Восени 2018-го Боржемська і Узелков розлучилися після 19 років шлюбу. Якщо героїня статті довгий час зберігала мовчання і відгукувалася про екс-чоловіка тільки з хорошого боку, то він сам дуже несхвально висловлювався про колишню дружину в своїх наступних інтерв’ю.

Пізніше виявилося, що в їхній родині мало місце фізичне і психологічне насильство з боку боксера. При всьому при цьому Марина завжди дякує йому за прожиті разом роки, адже за цей час було багато хорошого, включаючи народження дітей.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

Днями журналісти програми “Зiрковій шлях” побували в гостях у Боржемської. Зараз вона самотужки виховує сина Роберта і дочку Олівію, але тримається молодцем і в цілому дуже оптимістично дивиться в майбутнє. В рамках цього спецвипуску ведуча поцікавилася у сімейства, як часто вони бачаться з В’ячеславом, і ось як на це відповів Роберт:

“Ну я не маю такого ярого бажання з ним бачитися, просто не хочеться”.

Марина Боржемська з дітьми в програмі Зірковий шлях
Марина Боржемська з дітьми в програмі Зірковий шлях

До речі, Узєлков в якийсь момент заблокував власного сина в соціальних мережах, більше вони особливо і не спілкуються. На питання про те, чи допомагає В’ячеслав їм матеріально, Марина промовчала, але розповіла, що на Новий рік він привітати дітей не забув — подарував гроші.

В'ячеслав Узелков з дітьми
В’ячеслав Узелков з дітьми

Наодинці з ведучою Боржемська зізналася, що їх з колишнім чоловіком спільну квартиру на його прохання вони переоформили на екс-свекруху. Більш того, Марина вирішила уникнути скандального розділу майна і з посмішкою на душі погодилася на це, поставивши тим самим в подив навіть нотаріуса:

“Мабуть я віддаю те, що я маю віддати, бо саме цінне в мене вже є — це діти”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.