Колишня дружина Дзідзьо розповіла про відносини з “розлучницею” Ольгою Цибульською: вже не подруга

Ярослава Хома вперше прокоментувала відносини з Ольгу Цибульською, яку вважають головною причиною розлучення Дзідзьо та його дружини.

Нещодавно Україною пролунала звістка про те, що відомий виконавець Дзідзьо та його дружина Ярослава Хома розлучаюся після 20 років романтичних стосунків. Офіційною причиною розриву стало небажання співака мати дітей. Втім, шанувальники мають свій погляд на ситуацію, як і Ярослава Хома, яка продовжує давати інтерв’ю стосовно колишнього чоловіка і ситуації взагалом.

Які відносини між Ярославою та Ольгою?

Нещодавно Ярослава Хома дала невеличке інтерв’ю, яке було присвячено її відносинам з Ольгою Цибульського, яку в інтернеті вважають розлучницею. Ярослава розповіла, що зараз не спілкується з жінкою, а їхні відносини зіпсовані.

Виконавиця чесно зізналася, що коли давала номер телефону свого чоловіка, зовсім не ревнувала, і навіть уявити не могла, що складеться ситуація, яка буде для неї настільки неприємною. За словами співачки, навіть поцілунок на сцені вона намагалася переварити” і спокійно до нього поставитися, але врешті-решт вона зрозуміла, що немає мовчати.

Співачка проаналізувала ситуацію та зрозуміла, що має право виражати своє розчарування.

Колись співачки були подругами, але після невдалого піару, їхні стосунки зовсім зіпсувалися. Ярослава стверджує, що не обговорювала з нею цю проблему, адже в її стосунках з чоловіком у цьому випадку вся відповідальність лежить на Михайлові, і ніяк на ні на Ользі.

Нагадуємо, що користувачі мережі вважають, що Михайла Хоми та Ольги насправді був роман. Не дивлячись на те, що Ольга заміжня, публіка знаходить сильну схожість між її маленьким сином та виконавцем. Ярослава стверджує, що розлучення відбувається через відсутність підтримки її чоловіка. Цибульська в її звинуваченнях не фігурує, хоча образа на співачку в неї є.

Схожі статті