Усі чоловіки Ірини Білик, з якими вона так й не знайшла жіночого щастя: імена, весільні фото, невідомі факти

Ірину Білик називають Примадонною української естради, особисте життя якої ще більш бурхливе, ніж сценічне.

Героїня нашої сьогоднішньої статті — талановита співачка, що володіє не тільки незабутнім голосом, а й неймовірною жіночої харизмою. Саме тому чоловіки завжди любили Ірину, так що від нестачі уваги вона ніколи не страждала.

Юрій Нікітін

Він був першим чоловіком Білик, хоч і неофіційним. Познайомилася пара на музичному фестивалі “Весняні надії” у Вінниці. Юрія так заворожив талант Ірини, що він почав її продюсувати і разом вони досягли небувалих висот.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Співпраця плавно переросло в роман, який так і не завершився весіллям. У них були різні пріоритети — поп-діва мріяла про сім’ю і материнство, тоді як Нікітін був націлений тільки на успіх і кар’єру в шоу-бізнесі. Втім, навіть після розставання Юрій продовжив бути продюсером співачки, а теплі відносини між собою вони зберегли і донині.

Андрій Оверчук

Це перший офіційний чоловік Ірини. У шлюбі з ним зірка нарешті стала мамою чудового сина Гліба. Примітно, що його хрестив колишній Білик Юрій Нікітін.

Ірина Білик та Андрій Оверчук
Ірина Білик та Андрій Оверчук
Ірина Білик зі своїм старшим сином Глєбом
Ірина Білик зі своїм старшим сином Глєбом

З Андрієм виконавиця навіть обвінчалася, однак ні це, ні наявність спільної дитини не скріпило їх пару — вже через 4 роки після весілля вони розійшлися.

Діма Коляденко

Мабуть, найскандальніший обранець Білик, з яким вона перебувала лише в цивільному шлюбі, хоча пропозицію руки і серця зірка отримувала, каблучку брала, зате позитивної відповіді не давала.

Ірина Білик та Дама Коляденко
Ірина Білик та Дама Коляденко

Незважаючи на низку гучних скандалів після розставання, Іра і Діма знайшли спільну мову та змогли залишитися хорошими друзями.

Дмитро Дікусар

Роман з Дікусаром у Білик зав’язався під час участі в шоу “Танці з зірками”. Як і все в житті поп-діви, ці відносини були бурхливими і розвивалися стрімко. 15-річна різниця у віці пари (не на користь Ірини) не завадила їм укласти шлюб в Ріо-де-Жанейро, однак тривав він усього 3 роки.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик з колишніми Дімою Коляденко та Дмитром Дікусаром
Ірина Білик з колишніми Дімою Коляденко та Дмитром Дікусаро

Аслан Ахмадов

На даний момент останній і вже майже колишній чоловік Білик Аслан Ахмадов подарував їй другого сина Табріза та кілька щасливих років разом. Вони могли б тривати і далі, якби не одне велике але — Аслан живе і працює в Москві, тоді як Ірина вже давно влаштувалася в Києві, переїжджати одне до одного подружжя не хоче.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізо

Це і стало однією з причин, через що артистка вирішила подати на розлучення, незважаючи на сильне кохання до Ахмадова.

Схожі статті