|
11.05.2021 15:46

Як виглядає донька Інни Білоконь? Ефектна білявка не ховається за плечами “мами Вєрки Сердючки” (ФОТО)

У Андрія Данилка і його сценічної матері Інни Білоконь складні та незрозумілі для глядачів стосунки. Більшість шанувальників вірить, що між колегами був тривалий роман.

Про це кажуть безліч фотографій з їхніми поцілунками і навіть випадок, коли глядачі дізналися, що Андрій та Інна зняли в готелі номер лише з одним ліжком розміром кінгсайз.

Андрій Данилко поцілував Інну на очах у всієї публіки. Скріншот взято з кадру шоу “Маска”

Усе це спричинило плітки, в яких Вєрка Сердючка та Інна Адольфівна фігурують як коханці поза камерами. Варто підкреслити, що Інна любить цілуватися в губи не тільки з колегою.

Родина Інни Білоконь

Ні журналістів, ні глядачів абсолютно не зупиняє той факт, що акторка вже давно заміжня. І її чоловіка не хвилюють чутки про зраду, які постійно лунають за його спиною. В подружжя, яке одружилося в Полтаві і більшу частину життя прожило саме там є донька Яна.

Зараз їй 22 роки і вона живе у Польщі. Яна вже заміжня і навіть народила Інні Білоконь онучку, яку зірка просто обожнює. На відміну від багатьох зіркових дітей, Яна не закрила свій особистий акаунт в соціальній мережі і спокійно реагує на увагу від журналістів та фанатів.

Нагадуємо, що Інна та Андрій познайомилася, коли вступали до учбових закладів. Різниця у віці  молодих людей була невелика. З тих пір вони нерозлучні і постійно виступають разом. Якось в Андрія Данилка під час інтерв’ю у рубриці “збреши мені” запитали, чи був нього роман з Інною Білоконь. Артист відповів “ні”, що за правилом рубрики означало “так”. І дуже швидко про це пошкодував. Артист не стримав емоції і сказав: “Оце я так ляпнув”.