Максим Галкін висловився щодо теракту у школі Казані: “Трагедія, що потрясла до глибини душі”. Всі подробиці

Сьогодні, 11 травня у казанській гімназії 19-річний юнак відкрив вогонь по учнях.

Черговий теракт стався у Росії. На казанську гімназію напав хлопець зі зброєю. 19-ти річний Ільназ Галявієв увірвався до приміщення своєї колишньої школи та відкрив вогонь по учнях. Постраждало 20 осіб, серед них є загибла учителька.

Під час допиту з’ясувалася, що у випускника навчального закладу були складні стосунки зі вчителями. Перед злочином Ільназ почав активно вести свій канал у соціальній мережі “Телеграм”, де розповів, що вважає себе Богом та хоче знищити на землі “біосміття”. У нападника був спільник, якого ліквідували.

У Казані стався теракт. Винний – 19-річний хлопець. Фото www.slovoidilo.ua

Відомо, що у вбивці був дозвіл на утримання зброї. Сам же хлопець навчався у коледжі тривалий час, але був відрахований через те, що не з’явився на іспит. 11 травня відправився у школу, де навчався 4 роки тому.

Очевидці кажуть, що діти, аби врятуватися вистрибували з вікон. 12 травня вже оголосили днем трауру.

Одним з перших висловився про трагедію Максим Галкін. Шоумен і сам – батько двох школярів. Ліза та Гаррі пішли у перший клас. Чоловік не приховує своїх емоцій.

“Глибокі співчуття рідним і близьким загиблих під час нападу в казанської гімназії. Страшна трагедія, що потрясла до глибини душі!”, – написав Максим Галкін

Більше артист не давав висловлювань щодо трагедії. У коментарях знаменитого коміка підтримали прихильники.

Схожі статті