|
11.05.2021 18:39

8-річна блогерка Міла повернулася до свого 13-ти річного хлопця: поліція не вплинула навіть на батьків

Скандал сколихнув мережу: 8-річна дівчинка Міла, яка стала популярною блогеркою в Інстаграмі виявляється має хлопця. Юнаку 13 років і він не цурається того, що в нього дівчина ледь закінчила 2-й клас.

Міла – модель, акаунт якої допомагає вести її мама.

Міла Маханець та Павло Пай. Фото взято на просторах мережі.

Має малолітня Міла стосунки з хлопцем на ім’я Павло. Все б нічого – симпатія у дітей теж виникає, проте фото з натяком на дорослий контент, розкуті пози та неоднозначні натяки не лишили байдужою громадськість. Діти не соромляться демонструвати обійми та поцілунки.

Юні блогери розігрують кохання. Фото взято на просторах мережі.

В результаті маму дівчинки викликали на допит. Звинувачують батьків у тому, що вони примушують маленьку розігрувати кохання заради лайків та запитів на платну рекламу. Навідуватися додому Міли почали навіть соціальні служби.

Візити соціальних служб викликали незадоволення у юної блогерки.

Після скандалу вир спільних фото припинився. Втім, вже після двох місяців, Міла повідомила – з Пашею вони возз’єдналися.

Міла показала нове фото з Пашею.

І знову неоднозначні фото та відео.

Батьки Міли відхрещувалися: нічого поганого діти не роблять – все це ілюзія стосунків, у реальному житті вони ставляться один до одного, як брат та сестра, а старші родичі контролюють їх спілкування.

Цікаво, чи на цей раз приверне увагу влади такий новий контент.