Учасниця шоу “Холостяк” розповіла, скільки заробляють дівчата в проекті та як сценарій впливає на їхні дії

Джессіка розкрила усі таємниці проекту та розвіяла міфи навколо нього.

В останньому епізоді проект покинула Джесіка Чегі, яка майже одразу після вильоту вирішила розповісти про реалії, через які доводиться проходити усім учасницям.

Гонорари дівчат

Джесіка зізналася, що учасницям взагалі не платять за участь у шоу. Єдині кошті, які вони отримують — це гроші на продукти, які дівчата споживають у будинку.

Більш того, Джесіка поскаржилася, що витратила набагато більше грошей на своє здоров’я, ніж планувала. Так, через те, що шкіра дівчат постійно страждає від макіяжу, а волосся беззупинно знаходиться у різноманітних засобах для укладання та витримує неймовірні температури під час завивання, дівчатам доводиться витрачати багато коштів на відновлення своєї краси та підтримання здоров’я.

Джессіка Чегі

Сценарій

Також Джесіка Чегі зізналася, що в проекті є сценарій, за яким діють учасники та холостяк. Втім, дівчина підкреслила, що усі почуття, які глядач бачить на екрані абсолютно справжні. Вона запевняє, що основні вибори роблять самі учасники без втручання у це сценаристів. Вірите у це чи ні, вже інше питання, адже Джесіка не дала б  інтерв’ю, якщо продюсери шоу не дозволили їй це зробити.

Також колишня учасниця проекту розповіла, що на початку їй було дуже важко тому, що вона не знала, кому можна довіряти. Згодом вона подружилася з учасницями та з усією знімальною групою і їй стало набагато легше.

Нагадуємо, що проект добігає кінця і залишилося зовсім мало часу до фіналу. Втім, шанувальники вже встановили особистість переможниці. За думкою користувачів мережі, це Анна.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.