Андрія Данилка звинуватили у зраді, але співак все спростував: по Росії гастролюють клони Вєрки Сердючки

З'ясувалося, що Сергій Стерненко нахабно наклепав на Андрія Данилка, не перевіривши правдивість інформації.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram громадського діяча Сергія Стерненко з’явилася провокаційна заява про те, що Андрій Данилко виступав у Сочі, зрадивши Україну. Мовляв, блазнював перед окупантами.

Спростування від Андрія Данилка

Андрій Данилко відразу відреагував на звинувачення у зраді і попросив Сергія стежити за правдивістю інформації. Так, виявилося, що у Сочі виступав його двійник. Стерненко  одразу ж вибачився у коментарях під публікацією Данилка та пообіцяв, що напише спростування. Втім, пост зі звинуваченнями чарівним чином швидко зник, а спростування від діяча досі не вийшло.

Вєрка Сердючка ж в свою чергу дала відсіч прямо у коментарях під постом і пояснила Сергію, що публікацію він видалив, але ненависть людей, які залишили безліч відгуків під його звинуваченням нікуди не ділася. Безліч користувачів мережі підтвердили той факт, що Росією гастролює маса копій Вєрки Сердючки, поки сам артист не має ніякої змоги виступити на території Росії.

Андрій Данилко жорстко відповів на вибачення Стерненко і дав йому зрозуміти, що його необачність суттєво вплинула на його авторитет перед українським слухачем.

Нагадуємо, що після участі у пісенному конкурсі “Євробачення” з хітом “Lasha  Goodbye” Андрію Данилко заборонили в’їзд у Російську Федерацію невірно інтерпретувавши слова його композиції. Колеги зірки стверджують, що це сильно вплинуло на психологічний стан Андрія, який впав у депресію через дії влади. Шанувальники творчості співака досі чекають на його концерти в Росії.

Схожі статті