Як склалася доля найсильнішої людини України Василя Вірастюка: чим займається богатир зараз. Всі подробиці

Василь Вірастюк - справжня зірка спорту та приклад для наслідування. Український богатир розповів чим живе зараз.

Василь Вірастюк. Герой сьогоднішнього матеріалу – це майстер спорту, володар титулу “Найсильніша людина світу” 2004 року і неодноразовий володар титулів “Найсильніша людина України”.

Василь Вірастюк. Фото взято на просторах мережі.

Спортом Василь займався майже все своє життя. Чоловік почав з легкої атлетики. У 1990-х навіть мав шанс поїхати на Олімпійські ігри. Василь виконав норматив для поїздки на Олімпійські ігри в Сідней (Австралія), але на той момент вже вирішив поміняти спеціалізацію і закінчити карʼєру легкоатлета.

Молодий Василь Вірастюк разом з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Відмова від Олімпійських ігор не вплине на успіх силача. В Україні він здобуде медійну славу на шоу “Богатирські ігри”, де на очах у всієї країни доведе свою міць та вправність.

Василь Вірастюк на Богатирських іграх. Фото взято на просторах мережі.

Втім, у 2008 році його спортивна кар’єра закінчиться. Багато травм спричинили проблеми зі здоров’ям. У 2016 році Василь взагалі перенесе операцію. Чоловіку замінять суглоб.

Зараз Вірастюк змінив вектор своєї діяльності.

У лютому цього року раптово він став балотуватися у депутати Івано-Франківської області. Василь не приховував, що пропозицію отримав від президента.

Крім цього, ще неодноразово брав участь атлет у телевізійних шоу. Зокрема, у “Зважені та щасливі”.

Василь Вірастюк знімався у шоу. Фото взято на просторах мережі.

Знімався спортсмен також у рекламних роликах та кіно.

Василь Вірастюк одружився у 2007 році. Його обраниця, Інна – друга дружина. Вона працювала в німецької фармацевтичної компанії “Байєр” в Україні. Подружжя має двох синів.

Схожі статті