Ольга Фреймут присоромила незнайомку за те, що вона їла на людях та навіть зняла її на камеру: етикет всюди

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут як справжній знавець етикету продовжує повчати оточуючих хорошим манерам.

Колись героїня нашої сьогоднішньої статті очолювала Школу панянок, що зовсім не дивно, з огляду на її пізнання в цій області. Ольга точно знає, як потрібно поводитися в суспільстві і як виходити навіть з найнезручніших ситуацій.

Своїми знаннями Фреймут регулярно ділиться не тільки в книгах, яких на її рахунку декілька, але і в соціальних мережах. В Інстаграмі зірки часто з’являються короткі відео уроки з етикету. Якщо раптом ви не знаєте, як правильно реагувати на раптову відрижку, чи можна забирати з готелю капці, як елегантно сидіти на лавочці та навіть як красиво їсти кукурудзу, вам допоможе особистий блог Ольги.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Втім, на цей раз вона дала урок нетипово, а під руку їй попалася абсолютно ні про що не підозрююча незнайомка. Так, в сторіз знаменитості з’явилися кадри, на яких дівчина перекушує щось прямо посеред вулиці, тримаючи у вільній руці телефон і захисну маску.

Знімалося все це з машини теледіви, а для більшого ефекту вона позначила “порушницю” жирною стрілкою.

Скріншот з Інстаграму Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграму Ольги Фреймут

На думку Ольги, трапеза на ходу — це помилка, причому не тільки з точки зору етикету, але і здоров’я:

“Не їжте на людях. Шкідливо для травлення і неохайно”.

До речі, з недавніх пір Фреймут пішла далі книг та відео уроків. Тепер вона проводить власні експрес-курси хороших манер. Звичайно, це не безкоштовне задоволення. Наприклад, одноденний інтенсив “Ідеальна жінка” обійдеться бажаючим у 2 тисячі гривень, а курс етикету для дітей тривалістю всього дві години коштує тисячу.

Схожі статті