Христина Орбакайте попала під шквал критики за те, що хизується подорожами: “Ось для кого кордони відкриті”

Христина Орбакайте - видатна співачка, яка вже тривалий час подорожує попри карантинні обмеження. Її підписникам це не сподобалося.

Христина Орбакайте. Вона яскрава, талановита зірка, яка заробила на розкішне життя своїми виступами на сцені. Звісно, багато її критикували за те, що дорогу у шоу-бізнес проклала її мама – Алла Борисівна Пугачова. Проте, хист артистки до музики та акторської майстерності розбиває всі негативні аргументи.

Алла Пугачова та Христина Орбакайте
Алла Пугачова та Христина Орбакайте. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз артистка у час пандемії вже не дає концертів та не гастролює країною, як раніше. Христина присвячує час собі та родині. Втім, не всім це подобається.

Нещодавно зірка естради опублікувала світлину, де вона у розкішному бузковому костюмі позує у сонячній Італії.

“Чудова Італія. Полюбляємо мандрувати та пізнавати нові місця”, – написала натхненно Христина.

До речі, це не перша подорож Орбакайте за цей рік. Різдво зустрічала артистка у США, а ще разом з колишнім вітчимом та родиною мандрувала Багамськими островами.

Втім, чомусь саме фото з Італії обурило прихильників найбільше. До речі, Європа все ще тримає свої кордони зачиненими. Є прогнози, що туристам дозволять влітку в’їзд, але лише за наявності довідки про вакцинацію. Ще один нюанс – препарат має бути схваленим ЄС (російська вакцина “Спутник” не підпадає під цю категорію”.

Христині написали образливі коментарі:

  • Вже можна? А як же карантин?
  • Для людей, наділених грошима і зв’язками пандемії немає
  • Ось для кого все кордони відкриті, і ковід не існує.

Орбакайте на негатив реагувати не стала.

Схожі статті