Хто оточує олімпійську чемпіонку Лілію Подкопаєву: все, що відомо про чоловіка та дітей гімнастки

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва вже не перший рік живе з дітьми в Америці. Саме там вона і зустріла головне кохання свого життя.

Лілія Подкопаєва стала відомою завдяки високим спортивним успіхам. На її рахунку безліч медалей, перемог та державних нагород, які їй дісталися упорною працею і постійними тренуваннями. Героїня нашої сьогоднішньої статті прославила Україну на весь світ, але й про особисте життя вона не забула.

Чоловіки Лілії Подкопаєвої

У перший раз Лілія вийшла заміж за Тимофія Нагорного, з яким розвелася після семи років сумісного життя. Розлучення важко далося спортсменці, тим більше що на той момент у пари вже було двоє дітей.

Лілія Подкопаєва з першим чоловіком Тимофієм Нагорним та їх дітьми
Лілія Подкопаєва з першим чоловіком Тимофієм Нагорним та їх дітьми

Після цього Подкопаєва пов’язала себе шлюбними узами з Віктором Костирко, але наразі нічого спільного їх не пов’язує.

Лілія Подкопаєва зі своїм другим чоловіком Віктором Костирко
Лілія Подкопаєва зі своїм другим чоловіком Віктором Костирко

Справжнє жіноче щастя олімпійська чемпіонка знайшла у третьому шлюбі з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубинським. Сам він родом з Києва, та вже багато років живе у Сполучених Штатах Америки. Ігор володіє декількома компаніями, пов’язаними з ремонтним бізнесом. Окрім цього у нього декілька інвестиційних проектів.

Красива, успішна та спортивна Лілія одразу йому сподобалася, тому чоловік не втрачав часу дарма і незабаром після знайомства запропонував коханій вийти за нього.

Третій чоловік Лілії Подкопаєвої Ігор Дубинський
Третій чоловік Лілії Подкопаєвої Ігор Дубинський
Ігор Дубинський та Лілія Подкопаєва
Ігор Дубинський та Лілія Подкопаєва

Зараз подружжя щасливе разом та виховує як дітей від минулих відносин, так і спільну доньку, яку Подкопаєва народила восени 2019-го на 42-му році життя. До речі, Дубинський швидко знайшов контакт з пасинком та падчеркою. Як розповідала гімнастка, чоловік одразу оточив їх теплом і турботою, а дітлахи це відчули і прийняли.

Діти Лілії Подкопаєвої

У шлюбі з Тимофієм Нагорним гімнастка всиновила свого старшого сина Вадима, хлопцю вже 16 років, він навіть знявся у кліпі Аліни Гросу. Через декілька місяців після всиновлення у Лілії народилася донечка Кароліна, таке ім’я їй дали на честь хрещеної мами Ані Лорак, дівчинці зараз 15. Третьою дитиною Подкопаєва ощасливила Дубинського. Її люблячі батьки назвали Евеліною.

Діти Лілії Подкопаєвої
Діти Лілії Подкопаєвої

Схожі статті