Популярний астролог Павло Глоба свої заробітки міряє лише в євро: скільки коштує гороскоп в експерта

Всі люди бажають знати своє майбутнє, але не всім дано туди зазирнути. Відомий астролог Павло Глоба за свій дар просить чималеньку суму.

Павло Глоба. Герой цього матеріалу – популярний астролог та медійна особа. Його пророцтва мали резонанс. У 2009 році він передбачив, що в Україні буде конфлікт, а Юлія Тимошенко вийде на волю до 2015 року. У здібностях астролога годі й сумніватися.

Павло Глоба. Фото взято на просторах мережі.

Астролог має незвичне походження. Чоловік має дворянське коріння. Його дід також займався складанням гороскопів, а ще лікував людей. Як стверджує Павло, його бабуся – це нащадок давнього перського роду. Жінка сповідувала зороастризм, а ще родина зберігала раритетні книги звіздарів.

Саме старші родичі передавали знання про сузір’я маленькому Глобі. Сам же чоловік здобув фах історика-архівіста, а професійно займається складанням гороскопів з 1980-х років.

Павло Глоба. Фото взято на просторах мережі.

Зараз у чоловіка є власний центр, а ще він активно дає консультації. Редакція “Сенсація” знайшла офіційний сайт астролога та поцікавилася цінником на послуги.

До речі, свій прайс не оновлював експерт з 2011 року.

Якщо ви хочете замовити особистий гороскоп – вам доведеться заплатити близько 1350 євро. За прогноз на 1 рік – окрема плата: 150 євро.

Цікаво, що за 2500 євро Павло відвідає ваш захід, але якщо він буде проходити у Москві.

Інформація про прайс-лист на послуги Павла Глоби. Скриншот взято з офіційного сайту астролога.

Крім цього, пропонує астролог визначити дату вступу до шлюбу, відкриття бізнесу та укладення справи.

Схожі статті