|
13.05.2021 10:10

(Відео) Тіна Кароль вперше розповіла істину причину хвороби Євгена Огіра: “Я хотіла ніколи не дізнаватися”

8 років тому фанати Тіни Кароль дізналися, що чоловік співачки пішов з життя через онкологію. Шлунок був уражений і Євген не зміг вилікуватися...

Тіна Кароль – сильна духом співачка, яка у досить молодому віці стала вдовою. Вірність коханому Євгену береже жінка і досі. Поп-діва не вийшла заміж та навіть попри залицяння Дана Балана, не відповіла йому взаємністю.

Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка сильно переживала свою втрату, але врешті-решт знайшла сили рухатися далі. Цього року вона вперше розповіла першопричину хвороби Євгена. Все сталося ще у дитинстві впливового продюсера.

Виявилося, що у 1986 році, коли сталася аварія у Чорнобилі, хлопець був уражений радіоактивним дощем. Євген на час катастрофи був у Чернігівській області.

“Я хотіла не чути ніколи, не дізнаватись, не уявляти”, – ледь стримуючи емоції розповіла про історію хвороби Тіна Кароль.

За словами співачки, онкологічна хвороба стала розвиватися, саме через радіоактивне ураження.

Свою історію присвятила жінка річниці трагедії на ЧАЕС. Тіна не приховує, що замислюватися про масштаб аварії почала лише через проблеми зі здоров’ям у свого коханого.

Тіна Кароль та Євген Огір в останній рік життя чоловіка. Фото взято на просторах мережі.

Євгена Огіра не стало у 2013 році. Продюсер та чоловік Тіни Кароль тривалий час боровся з онкологією. Рак уразив шлунок. Вживати їжу було досить важко і колись повний сил статний Євген став танути на очах.

Рік по смерті коханого Тіна зняла документальний фільм, присвячений історії їхнього кохання.