Нова холостячка Злата Огнєвіч розповіла скільки разів виходила заміж: “Я дуже довірлива людина”. Всі деталі

Злата Огнєвіч - талановита співачка, яка так і не знайшла свого сімейного щастя. Саме тому вона відправилася на шоу "Холостячка".

Златі – 35 років. У досить молодому віці вона стала справжньою зіркої української естради. Тендітна та голосиста співачка навіть відправилася захищати честь України на Євробаченні. А цього року у її житті з’явилося цілих два яскравих проекти: шоу “Маска” та “Холостячка”, куди Огнєвіч прийшла шукати кохання.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка не приховує, що врешті-решт хоче завести свою родину та нарешті відчути себе коханою.

Що відомо про особисте життя Злати Огнєвіч?

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка, здається має всі можливості, аби бути у центрі чоловічої уваги: вона має унікальну вроду, талант, кар’єру та сильний характер. Втім, саме робота на сцені і не давала їй змоги нарешті вийти заміж.

Хоч білу підвінечну сукню Злата ніколи й не одягала, у її житті були стосунки.

“У мене взагалі з чоловіками така сумна історія! Можу сказати, що мені щастить на покидьків. Я дуже довірлива людина”, – зізналася у програмі “Слава+” Огнєвіч.

Злата Огнєвіч у гостях у Слави Дьоміна. скриншот взято з кадру передачі “Слава+”.

Співачка розповіла, що у неї були стосунки з хлопцем, який служив в АТО, втім це скоріше можна назвати дружніми відносинами.

Також відомо, що у 2015 році на відпочинку вона познайомилася з чоловіком, але вже у 2018 – Огнєвіч повідомила, що її серце вільне.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі. 

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.