Музикант показав, як виглядала Ірина Білик у середині 2000-х: зірка без пластики, перуки та вставної щелепи

Багато чуток ходить навколо того, чи правда, що Ірина Білик кардинально себе змінила пластичними операціями. Подивіться на давнє відео та зробіть висновки.

Ірина Білик – справжня українська Примадонна. Зірка почала підкорювати естраду ще на зорі незалежності та зарекомендувала себе, як смілива експериментаторка. Вона поєднувала поп та рок мотиви, знімала кліпи та з’являлася на публіці в епатажних на той час образах.

Ірина Білик у молодості експериментувала зі стилем. Фото взято на просторах мережі.

Згодом вона перетворилася на тотально ліричну співачку. Її композиції почали оспівувати кохання, а мова треків змінилася з української на російську, чого деякі прихильники досі не можуть вибачити Білик.

Ірина Білик у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Втім, це були не єдині зміни. Вже у середині 2000-х років Ірину почали підозрювати у пластичних операціях. Чого лише не приписували артистці! Сама співачка любила підігріти чутки: вона не раз висловлювалася щодо того, що нічого поганого не бачить у хірургічному втручанні заради краси. Тривалий час вважалося, що Білик змінила за допомогою лікаря ніс. Проте, це не підтверджена інформація.

Втім, нещодавно музикант, який тісно співпрацював з поп-дівою показав давній відеокліп на пісню “Любовь-яд”, де можна побачити молоду Ірину.

Руслан Квіта, який поділився відеорядом – знаменитий український музикант. Він співпрацював не лише з Іриною Білик, а й з легендарною Софією Ротару та Євгенією Власовою. На його рахунку також багато композицій, написаних для провідних зірок естради.

Схожі статті