Чим раніше жила та як виглядала молода дружина Євгена Петросяна: на кого юморист проміняв Олену Степаненко?

75-річний Євген Петросян щасливо одружений на молодій жінці на ім'я Тетяна Брухунова, заради якої він розлучився з Оленою Степаненко.

Не так давно ім’я Тетяни Брухунової було відоме лише вузькому колу людей, зате сьогодні колишня помічниця Євгена Петросяна і його нинішня дружина регулярно опиняється у світських хроніках. Саме вона охомутала іменитого гумориста і зруйнувала його шлюб зі Степаненко завдовжки в 33 роки.

Олега Степаненко та Євген Петросян
Олега Степаненко та Євген Петросян

Втім, вже після оголошення новини про розлучення з Оленою адвокат Євгена Вагановича сказав, що вони не жили разом як мінімум останні 15 років. При цьому публіка впевнена, що саме роман з Тетяною став відправною точкою до завершення спільної історії Петросяна і Степаненко.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Брухунову навіть не зупинила 44-річна різниця у віці з коханим. Більш того, зараз вони разом виховують сина Вагана, названого на честь дідуся. Історію кохання з засновником “Кривого дзеркала” Тетяна описала так:

“Він намагався мене опікати. Це не спалах як в молодості. Це душевний комфорт, назвала б я це так. Це та людина, яка прийшла в моє життя і розкрила мене”.

Євген Петросян з сином Ваганом
Євген Петросян з сином Ваганом

Будучи студенткою другого курсу Брухунова прийшла в театр Петросяна і влаштувалася помічницею його директора. Через три роки вона зайняла його місце. Згодом дівчина почала допомагати Євгену Вагановичу не тільки в творчому житті, але й в побуті.

Вона дбала про те, щоб артист був нагодований, стежила за його здоров’ям і записами до лікаря, що в підсумку позначилося на його відносинах з Оленою Степаненко — гумористка почала проявляти ревнощі. Так все і закрутилося.

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Незважаючи на всі труднощі і негаразди, Тетяна змогла витримати цькування з боку шанувальників пари Петросян-Степаненко і стати новою музою для великого коміка.

Схожі статті