Мама Холостяка Михайла Заливако влаштувала справжній рознос учасницям: невже ніхто не отримає троянду?

Мама Михайло Заливако влаштувала неочікуване шоу та перевернула проект.

11-й сезон роматичного реаліті-шоу “Холостяк” добігає кінця, а учасниць залишається все менше. Так, на нас чекає ще два випуски проекту, і ми дізнаємося, хто ж став переможницею.

Мама Холостяка влаштувала екзамен для дівчат

У п’ятницю ввечері Михайло Заливако познайомить учасниць зі своєю мамою, яка виявилася дуже суворо жінкою. Так, потенційна свекруха дівчат влаштувала їм серйозний екзамен лише одним запитанням.

З нещодавнього анонсу, в якому ішлося про розмову між матір’ю та дівчатами, стало відомо, що жодна з них не пройшла випробування. Глядачам показали кадри, як Даша засмутилася через рознос від жінки, Розалі також не впоралася, а Анна взагалі не змогла нічого відповісти. Дівчата були серйозно налякані і вражені подібним розвитком подій.

Учасниці проекту
Учасниці проекту

В результаті церемонія вручення троянд пройшла у дуже напруженому настрої, та існує вирогідність того, що троянду взагалі ніхто не отримав. При цьому глядачі відмічають, що було би цікаво подивитися на Холостяка, який розцілував усіх учасниць, але не зміг вибрати жодну з них.

Нагадуємо, що користувачі мережі вже розсекретили особистість переможиці проекту: за думкою глядача реаліті-шоу нею стала Анна.

Справа в тому, що дівчина засвітилася у кадрі під час святкування, на якому були були присутні холостяк та колишні учасники проекту. Людину, яка злила відео став Андрій Рибак. Також варто відмітити, що останній сезон “Холостяка” виявився не таким успішним, як наприклад “Холостячка” або попередні шоу та куди менш обговорюваним. Чи то забагато пристрасті чи то мало інтриги.

Схожі статті