Леся Нікітюк вслід за іншими зірками зайнялася бізнесом: буде продавати дитячі товари разом з Рафіком

Леся Нікітюк як завжди креативить, і креативить в усьому за що береться!

Леся Нікітюк є бездоганним зразком сучасної української жінки. Незалежна та дуже харизматична телеведуча поптрапила на телеекрани завдяки гумору і змогла закріпитися в шоу-бізнесі.

Леся Іванівна Нікітюк
Леся Іванівна Нікітюк

Втім, зірка вирішила підкорювати ще й звичайний бізнес. Раніше відома телеведуча займалася продажем продуктових корзин, які містили різноманітні сири, мед та інші корисні смаколики. Зараз Леся змінила і тактику, і цільову аудиторію.

Мерч від Лесі Никитюк та Рафаеля

Усі добре знають, що в Лесі Нікітюк є лише один коханий чоловік. Його ім’я Рафаель і він має аж 4 лапи. Знаменитість та її пес просто нерозлучні. Вона ласкаво називає його Рафіком і навіть створила для нього окрему особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, яку активно веде.

Нещодавно стало відомо, що Леся Нікітюк запустила бізнес з продажу всіляких цікавинок для дітей. За словами телеведучої, її продукція буде цікавою дітям від 7 до 13 років, і буде присвячена її стосункам з коханим улюбленцем.

Наприклад, одніє з позиції товарів буде жувальна гумка з наліпкою. У самій наліпці буде пояснення, що таке дружба та намальовані Леся Нікітюк з Рафаелем. Також серед продукції будуть футболки та інші дитячі речі.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк досі залишається самотньою. Не дивлячись на те, що фанати знаменитості неймовірно бажають для неї жіночого щастя, телеведуча все ніяк не знайде чоловіка. Але у всього є дві сторони медалі: Нікітюк безупинно працює і активно розвиває власну кар’єру. Як не крути, але особисте життя потребує того, щоб на нього витрачали свої сили, гроші та час.

Схожі статті