Як Олександра Кучеренко виглядала на конкурсі краси Міс Україна-2016: у Дмитра Комарова найкрасивіша дружина

Дмитро Комаров вже кілька років щасливий у шлюбі з красунею Олександрою Кучеренко, яка свого часу отримала титул Міс Україна.

Ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” довгий час перебував у статусі холостяка. Багато прихильниць мріяли завоювати його серце, однак це вдалося лише одній-єдиній красуні на ім’я Олександра Кучеренко. На її рахунку перемога в національному конкурсі краси “Міс Світу” в 2016 році, також вона стала фіналісткою міжнародного конкурсу “Міс Світу”, а зараз її життя тісно пов’язане з телебаченням.

Олександра Кучеренко взяла за правило проводити благодійні акції
Олександра Кучеренко

Ще у 2017-му героїня нашої сьогоднішньої статті разом зі своїм майбутнім чоловіком Дмитром Комаровим взяла участь в танцювальному шоу “Танці з зірками”.

На зоряному паркеті пара протрималася до сьомого ефіру, і вже тоді їх пов’язували романтичні відносини, проте вони вперто приховували їх до самого весілля влітку 2019-го. Пропозицію коханій мандрівник зробив як в кіно — у вертольоті прямо під час польоту над Києвом.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров у Танцях з зірками
Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров у Танцях з зірками

До речі, знайомство Олександри і Дмитра відбулося саме завдяки “Міс Україна 2016”. Телеведучий був там членом журі.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Удачу і головний титул конкурсу Кучеренко приніс “щасливий” номер 13, який дістався їй при жеребкуванні. Саме вона стала головною красунею, обійшовши ще 25 найкрасивіших українок, відібраних з більш ніж 15 тисяч претенденток. В якості призу Олександрі дісталася путівка на фінал “Міс Світу 2016” у Вашингтоні, а також 200 тисяч гривень.

Міс Україна-2016
Міс Україна-2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016

Не можна не відзначити, що крім усього перерахованого вище дружина Комарова займається благодійністю. Дівчина є одним з кураторів проекту “Наставництво”, мета якого — допомагати дітям з дитбудинків соціалізуватися і адаптуватися у дорослому житті. Простіше кажучи, куратори стають наставниками для вихідців з інтернатів, тільки без усиновлення.

Схожі статті