Дзідзьо зраджував колишній дружині? SLAVIA розповіла, які виправдання знаходив співак, щоб заспокоїти кохану

Співачка відповіла на самі гострі питання Слави Дьоміна та прояснила тему подружньої невірності.

Близько неділі тому мережа вибухнула від новини — Дзідзьо та Ярослава Хома розлучаються після 20 років спільного життя. Про негаразди у подружжя фанати здогадувалися вже досить давно, але все ж не очікували настільки стрімкого розвитку подій. Більш того, виявилося, що пара не разом вже більше, ніж півроку. Тільки зараз Дзідзьо зважився зізнатися у тому, що знаходиться у вирі процесу з розірвання шлюбу.

Чи зраджував Дзідзьо Ярославі Хомі?

Саме таке питання поставив Слава Дьомін під час інтерв’ю, на яке завітала Ярослава день тому. Співачка не стала приховувати: не знає точно, чи була колись зрада. Втім, через оточуючих, які постійно натякали на невірність виконавця та власні ревнощі, які були спричинені його відсутністю по ночах, вона підозрювала, що є інші жінки.

Однак, Михайло заперечував та запевняв співачку у тому, що вона все вигадує та придумує. Мовляв, нічого такого немає.

Тим не менш, фанати Дзідзьо зовсім іншої думки. Скоріш за все, це історія про те, як успішний піар може зламати життя подружньої пари.

Михайло Хома та Ольга Цибульська

Його сценічний роман з Ольгою Цибульською досі відгукується йому самим неприємним чином: Михайла Хому вважають біологічним батьком сина співачки Платона. Мовляв, занадто схожий на співака і начхати на те, що в нього є батько.

Нагадуємо, що зараз Дзідзьо та Ярослава активно ділять суспільно нажите майно. Співак запевняє, що усе поділити порівну і не має наміру обирати колишню дружину. За словами виконавця, він має намір довести публіці, що він порядна людина саме таким чином.

spot_img

Схожі статті