(Відео) Анастасія Волочкова вперше повністю показала свого альфонса: чоловік середніх літ з залисинами

Одна з найскандальніших балерин "Всієї Русі" Анастасія Волочкова нарешті показала свого таємничого Олега цілком і повністю, а не частинами.

Протягом декількох місяців героїня нашої сьогоднішньої статті нагнітала атмосферу таємниці — демонструвала то спину, то руку, то ногу коханого. Публіка навіть звинувачувала її в брехні — нібито, вона просто платить якомусь садівнику, щоб з боку демонструвати всій країні неземне кохання.

Втім, як стверджує сама Анастасія, з Олегом вона зустрічалася близько дев’яти місяців і навіть збиралася вийти за нього заміж, проте з початку цього року він перестав з’являтися в Інстаграмі балерини, оскільки вони розлучилися. Чудесне повернення коханця збіглося з черговою поїздкою Волочкової на Мальдіви, куди вона відвезла і його.

Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах
Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах
Анастасія з Олегом на Мальдівах
Анастасія з Олегом на Мальдівах

Ця відпустка була затьмарена черговим розчаруванням танцівниці в чоловіках. Вона завжди поспішає побачити в кожному новому обранцеві ті якості, якими він, як з’ясовується пізніше, не володіє. Ось і Олег, виявилося, не наділений такими важливими для Анастасії мужністю і благородством, виходячи з її власних слів.

Незабаром після цієї гучної заяви в особистому блозі зірки балету з’явилося нове спільне фото з коханим, чим вона буквально підняла себе на сміх. А в п’ятницю, 14 травня вийшло її відверте інтерв’ю в рамках проекту “Сповідь” на платформі Premier. Спочатку Волочкова сповідалася одна, а потім раптом сказала: “Олег, в студію!”.

До неї на диван присів чоловік середніх років в джинсах і футболці:

“У нас не було завдання приховувати наші відносини. Ми просто їх не афішували, і це різні речі. Але сьогодні настав той момент показати вам цю людину. Насправді Олег — зовсім не публічна людина. Ми стільки разів вже і лаялися, і розлучалися, і знову з’єднувалися. Це було просто до вже якихось, я це назвала б, вулканів. Я взагалі людина дуже складна, зі мною життя як на вулкані. Ще треба ж мою творчість терпіти, Олегу не подобається моя творчість”, — заявила балерина.

Анастасія Волочкова зі своїм коханцем Олегом
Анастасія Волочкова зі своїм коханцем Олегом
Олег і Анастасія
Олег і Анастасія

У відповідь на це чоловік просто сказав, що не фанат балету, а саму Анастасію описав так — хоч вона жінка і доросла (їй вже 45), все одно веде себе як дитина, і залишати її одну надовго не можна, тому що “точно щось небудь там накоїть”.

Більшість користувачів мережі впевнені, що Олег — черговий альфонс, але Волочкова це яро заперечує:

“Я хочу підкреслити, що наші відносини ніяк не зв’язані і не пов’язані на якійсь фінансовій залежності, вони пов’язані тільки залежністю емоційною”.

Таємничий обранець Волочкової Олег
Таємничий обранець Волочкової Олег
Таємничий обранець Волочкової Олег у неї на кухні
Таємничий обранець Волочкової Олег у неї на кухні

Олег тут же уточнив, що він далеко не олігарх. Також Анастасія підмітила, що їх спільне життя триває вже 9,5 місяців, за цей час могла і дитина народитися, проте вона більше не хоче бути матір’ю:

“Мені здається, що я вже найголовнішу роль у своєму житті виконала. Це роль материнства. Мені достатньою. Але якщо б у нас з тобою [звертається до Олега] була дитина, це була б найкрасивіша людина”.

А якщо хочете дізнатись щось про професійне балетне життя Анастасії Волочкової, дивіться відео нижче:

Схожі статті