Стало відомо, де живе переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко: квартира з розкішним ремонтом, але безладом

З тих пір як Євген Клопотенко здобув перемогу в популярному кулінарному шоу "МастерШеф" його кар'єра пішла в гору, що відбилося і на рівні життя.

Герой нашої сьогоднішньої статті звик бути в центрі уваги. Народився він в сім’ї вчителя та інженера, а канікули проводив в Англії у бабусі. Більшу частину свого життя Євген був звичайним хлопцем, який подорожував по світу, підробляв офіціантом в ресторанах і мріяв одного разу відкрити свій.

На “МастерШеф” Клопотенко намагався потрапити ще в першому сезоні, однак він не пройшов навіть передкастинг, оскільки продюсери не повірили його слізливій історії про нерозділене кохання.

Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф
Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф

Через кілька років він вже продавав конфітюр власного виробництва, а на одному з фестивалів вуличної їжі майбутнього переможця помітила кастинг-менеджер проекту. Їй настільки сподобався такий балакучий і трохи дивний персонаж, що вона покликала його випробувати удачу вдруге.

Євген не відмовився і на етапі відбору приготував суддям таку страву — сир з апельсиновим конфітюром:

“Судді від такого нахабства очманіли. Але це спрацювало”, — розповідав кухар.

За підсумком майстерність Клопотенка довела його до перемоги. В якості головного призу він отримав курс навчання в престижній кулінарній академії Le Cordon Blue в Парижі.

Євген Клопотенко на врученні диплому Le Cordon Blue
Євген Клопотенко на врученні диплому Le Cordon Blue

Зараз герой статті є співвласником і шеф-кухарем ресторану “100 років тому вперед”, одним з головних популяризаторів української кухні в світі, а живе він в орендованій київській квартирі за 20 тисяч гривень на місяць. Екскурсію по своїх апартаментах Євген провів для програми “Неймовірна правда про зірок” на телеканалі СТБ.

Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко
Квартира Євгена Клопотенко

Не можна сказати, що в холостяцькій барлозі Клопотенко панує порядок, але там зроблений сучасний ремонт і обстановка в цілому затишна. Судячи з кількості жіночих речей, які потрапили в кадр, вечори шеф-кухар проводить не на самоті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.