|
14.05.2021 23:28

(Фото) Алла Пугачова на 8-му десятку одягнулася, як рокерша: вузькі джинси, пишна шевелюра, темні окуляри

Аллі Борисівні можна позаздрити - розміняла 8-й десяток, а наловчилася виглядати юно.

Алла Борисівна Пугачова – справжня Примадонна естради. Жінка досі викликає цікавість у прихильників своєю творчістю та життям. Її легендарні хіти зараз переспівують інші артистки, а сама діва естради, здається, зараз з головою пішла у побут та родинні справи.

 Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі. 

Та справжній Примадонні не потрібні гастролі та концерти на стадіонах, аби вразити прихильників своїм стилем. Алла Борисівна вирішила по-молодіжному вбратися. Зірку, звісно ж побачили папараці.

Алла вирішила вдягнути вузькі джинси – скінні, куртку відібрала з відповідного матеріалу. Вийшов такий собі панк-рок стиль. Прикрасити волосся вирішила пишною шевелюрою.

До речі, Максим Галкін вбрався у схожий образ. Чоловік вдягнув шкіряну куртку з шипами та футболку з малюнком.

Взагалі, ця пара полюбляє стильно одягатися та слідкує за трендами. Зокрема, Алла та Максим відвідували день народження популярної російської блогерки Анастасії Івлєєвої, яка святкувала свій 30-річний ювілей у стилі кібер-бароко.

Алла не посоромилася відкрити свої ноги у мікросукні та взяти достатньо сміливий аксесуар – золотисту сумку. Максим вирішив взагалі зробити акцент на іншій прикрасі – рукавицях.

Шоумен підібрав їх до камзолу та обрав золотисту вишивку. Пара виглядала дуже незвично, але напрочуд гармонійно. На святі їх одразу помітили фотографи.