Холостяк 11 сезон Україна – хто з учасниць покинув шоу в ефірі від 14 травня 2021 року? Усі деталі

Попереду залишився тише один ефір. Хто з дівчат пішов за крок до фіналу?

До фіналу головного романтичного шоу залишився лише один крок. Втім, на цьому етапі завжди хтось покидає проект і певно, це найсумніший момент. Адже дівчина розуміє, що їй не вистачало лише одного ефіру, щоб виразити свої почуття до холостяка.

У цьому випуску ми побачили знайомство мами Михайла Заливако з Анною, Розалі та Дашею. Жінка зробила свій вибір і порадила синові попрощатися з однією дівчиною.

Як мама Михайло Заливако вплинула на вибір сина?

Так, жінка відверто поговорила з кожною з дівчат. Ще з анонсу було видно, що діалог був дуже важким для кожної з них, адже жінка влаштувала справжню перевірку. Гірше за всіх впоралася саме Даша. Мати Михайла сказала холостяку, що Даша не вміє виражати свої думки та емоції. Саме тому він набагато більше приділяє уваги їй, ніж іншим учасницям.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Чоловік взяв до уваги зауваження жінки і прийняв відповідне рішення. А дівчина наче відчуваючи катастрофу сильно плакала. Так, на церемонії троянд квітку не отримала саме Даша.

Нагадуємо, що дівчат залишилося лише три: Анна, Юля та Розалі. Втім, за версією користувачів мережі переможицею буде Анна, і судячи з усього, вони виявилися праві. Анна впевнено крокує до перемоги. Сам Михайло заявив соціальні мережі, що він зміг знайти своє кохання на проекті і зараз дуже щасливий. Втім, незрозуміло наскільки можна довіряти цьому ствердженню, адже в чоловіка підписаний контракт з каналом.

До фіналу залишилося лише неділя і тому варто набратися терпіння та подивитися, чи вдалося користувачам знову розсекретити ім’я переможиці.

Схожі статті