Дан Балан підтвердив, що не мав ніякого роману з Тіною Кароль: “Люди самі надумали, самі напридумували”

Дан Балан обурений звинуваченнями в обмані і вирішив прояснити ситуацію.

Неділю тому продюсер вокального шоу “Голос країни” Володимир Завадюк поставив Україну на вуха зухвалою презентацією свого маркетингового таланту.

Чоловік виступав перед великою аудиторією і розповідав про те, як Тіна Кароль та Дан Балан завдяки штучній романтичні історії утримували рейтинги шоу на високих позиціях. Мовляв, дуже хороший піар-хід.

Володимир Завадюк і Дан Балан
Володимир Завадюк і Дан Балан

Реакція суспільства на “обман”

Так, виявилося, що фанати пари відчули себе обманутими і гостро почали виражати свою образу в  соціальній мережі. Навіть фан-акаунти були наповнені звинуваченнями в адрес продюсера і артистів у тому, що їх обвели навколо пальця. Воно й не дивно, адже ці люди днями пропадали на сторінках присвячених стосункам зірок.

Відповідь Дана Балана

Вочевидь знаменитості набридла ця ситуація і він вирішив пояснити свою позицію. Артист підтвердив, що роману між ним та Тіною не було. Але симпатія мала місце. Співак не вважає, що їхні дії можна назвати обманом і щиро не розуміє, чому фанати гніваються. Мовляв, ви самі все придумали і самі в це повірили.

Тільки артист забув додати, що поки інші вірили в цей роман, вони не спішили заперечувати стосунки, а лише підігрівали публіку. Навряд сам Дан Балан не знав, що на його фанатських сторінках пишуть про те, що він зустрічається з колегою. Мало того, у нього було безліч можливостей відповісти на питання журналістів і перестати вводити публіку в оману.

Чи зможе знайти шлях до перемир’я зі своїми фанатами Дан Балан — невідомо, але історія пам’ятає, що шанувальники зазвичай пробачають своїм кумирам подібні піар-схеми.

Схожі статті