У Дзідзьо не вийшло довести свою порядність. Співак відповів дружині та показав, як треба поливати брудом

Дзідзьо вирішив показати іншу сторону своєї особистості та здивував сумнівною поезією.

На даний момент відомий український виконавець Дзідзьо та його дружина Ярослава Хома знаходяться у кульмінації процесу розлучення. Виконавець запевнив глядачів, що усе майно, яке вони нажили разом подружжя розподілить навпіл, а в аудиторії не залишиться сумнів, що він порядна людина. Втім, недовго музика грала.

Публічна відповідь на звинувачення дружини від Михайла Хоми

Нещодавно на особистій сторінці виконавця в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія Дзідзьо на природі та допис у віршах. Так, неважко здогадатися кому були присвячені строки і зрозуміти сенс поезії.

Михайло натякає, що його колишня дружина Ярослава не така невинна, як підносить себе в інтерв’ю. Мовляв, тільки він знає правду і він про неї мовчить. Деякі підписники підтримали свого кумира, інші зробили висновок, що нижче впасти в їхніх очах співак вже не міг.

Нагадуємо, що близько півроку тому Ярослава та Михайло Хоми вирішили розлучитися. Про це стало відомо лише у травні місяці.

Дзідзьо публічно зізнався в інтерв’ю, що йде з родини. Причини, через які стосунки зіркової пари дали тріщину озвучуються різні. Втім, розповіді знаменитостей хоча б схожі. Після зізнання Ярослави, що чоловік не хотів підтримувати її у кар’єрному началі та не бажав мати дітей, на співака вилилося дуже багато хейту, а ЗМІ прямо таки відвернулися від виконавця.

Мережею тим часом гуляють чутки, що справжньою причиною розлучення є його роман на стороні з Ольгою Цибульською. Ярослава плітки заперечила. За словами починаючої співачки, вона не знає точно, чи зраджував їй колишній чоловік.

Схожі статті