Вагітна Лілія Ребрик потонула в обіймах коханого чоловіка, сховала живіт та публічно заявила про своє щастя

Лілія Ребрик вслід за Катериною Осадчею прикрила живіт та заговорила про сімейне щастя.

Родина Лілії Ребрик — чи ненайгарніша шоу-бізнесі. Веселі, запальні та доброзичливі, домучадці зірки завжди викликають лише позитивні емоції. Її стосунки з коханим чоловіком Андрієм Диким вважаються зразковими, а вроду доньок постійно обговорюють в  коментарях. Тим не менш, навіть зараз більшості підписників здається, що картина щасливої родини неповна і не вистачає ще однієі людини!

Лілія Ребрик вагітна?

Бізнес диктує зірковим жінкам власні правила. Наприклад, якщо ти вагітна, то буде краще, якщо про це буде знати, як можна менша кількість людей. Бо якщо глядачі прознають про цікаве положення, то журналісти будуть надто пильно стежити за кожним кроком зірки та відписувати новини щодня. Нікому не подобається така прискіплива увага. Особливо коли ти знаходишся в такому чутливому стані.

Нещодавно Лілія Ребрик разом з чоловіком та дітьми відправилася на відпочинок до Туреччини, щоб відсвяткувати свій день народження. В останній публікації Лілії на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram добре видно, що жінка намагається не показувати свою фігуру. Вона ховається то за чоловіком, то за донькою, або ж вдягнута в дуже широку сорочку. Практика підказує, що це сигнал про те, що зірка чекає на поповнення. І на цей сигнал одразу реагують підписники.

Скріншот коментарів під публікацією Лілії Ребрик.

Втім, сама знаменитість навіть слова не сказала про можливу вагітність і на жаль, не зробила ні натяку. Тому варто почекати і поспостерігати: можливо через декілька місяців ми почуємо приємну новину.

Схожі статті