Анастасія Приходько тримає у руках скандальну інформацію про Костянтина Меладзе: правда виходить назовні

Співачка зізналася, що не має нічого спільного з Лорак у власній розповіді, але все ж таки і в неї існує скандальна історія, яка пов'язана з продюсером.

Артистка зазначила, що не отримувала від продюсера пропозиції про яку заявила Ані Лорак.

Ані Лорак сказала неправду?

Українська співачка Анастасія Приходько, яка співпрацювала з композитором Костянтином Меладзе, прокоментувала слова  Ані Лорак про те, що він пропонував їй “неробочі” відносини взамін на просування в творчій кар’єрі. Про це вона розповіла виданню Vesti.ua.

Співачка заявила, що її відносини з Меладзе були зовсім іншими. Артистка зазначила, що не отримувала від продюсера пропозиції “на екран – через диван”.

Костянтин Меладзе та Ані Лорак
Костянтин Меладзе та Ані Лорак

“Від Костянтина мені не надходили пропозиції” на екран – через диван “, тому мене і обурила заява однієї зі співачок, що нібито Костя пропонував це всім без винятку і” всі були згодні “! Це зачепило в першу чергу мою честь. Я не знаю , які стосунки були у неї з ним. Але у мене з ним стосунки були зовсім іншими “, – зізгалася Анастасія Приходько.

Більш того, арстистка наголосила, що ніколи не давала приводу для непристойних пропозицій.

“До того ж я не поводжу себе так, щоб у когось навіть думка закрадалася мені таке запропонувати! Чоловіки мене бояться, тому таких пропозицій в життя у мене не було! А так це часто-густо! Хтось готовий платити за кар’єру , хтось – ні “, – заявила вона.

Власна історія

Втім, у публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка натякнула, що в неї є інша історія, яка може бути цікава глядачу. Мовляв, зараз вона настане публічно розповідати про власний досвід тому, що публіка просто не готова це почути. Однак, вона не виключає, що через деякий час, вона повідає власну історію співпраці з Меладзе.

Схожі статті