Філіп Кіркоров вийшов із себе через Ані Лорак та розгнівавшись дав гучну обіцянку: “Я цього не пробачу!”

Ні для кого не секрет, що у Філіпа Кіркорова сильний темперамент. Тому й Ані Лорак інколи перепадає.

Дружба Філіпа Кіркорова і Ані Лорак триває вже не один рік. Відомі виконавці почали дружити ще за часів Євробачення і з тих пір ніколи не сварилися та не розставалися одне з одним. Їм приписували романи та вірили у беззаперечне кохання. Втім, Ані Лорак обирала зовсім інших чоловіків, а Філіп Кіркоров весь цей час залишався самотнім.

Почуття Філіпа Кіркорова Ані Лорак

Глядачі та журналісти вірять у те, що Філіп Кіркоров мав глибокі почуття до співачки. Про це казали і його погляди, і жести, і бажання притулитися поближче до подруги. Втім, з самого початку у нього не було шансів на розвиток цих стосунків. Адже Кароліна була закохана в Мурата, а потім декілька років відновлювалася після зрад колишнього чоловіка.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Філіп Кіркоров та Ані Лорак

Але здається, що Кіркоров ніколи не робив кроку назустріч Кароліні. Іноді варто залишити все як є. Про його почуття до співачки розповів і інший інцидент.

Я цього не пробачу!

Філіп Кіркоров брав участь у російському гіпер шоу “Маска”. Продюсер шоу, яка більшість часу проводила за лаштунками і знає абсолютно усі нутрощі проекту розповіла, що поп-король постійно підозрював, що десь під маскою знаходиться Ані Лорак. Він дуже нервував та хвилювався. Врешті-решт він навіть почав гніватися і в якийсь момент сказав, що якщо під маскою виявиться Кароліна, то він цього не пробачить.

Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Ірина Білик та Потап: знаменитості, які вирішили поріднитися та стали кумами
Філіп Кіркоров та Ані Лорак

Нагадуємо, що в мережі обговорюють воз’єднання Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата. Молоді люди обіймалися на вечірці Філіпа Кіркорова, а потім провели спільні канікули в Туреччині на білосніжній яхті. Навіть Філіп Кіркоров дав підказку журналістом про те, що пара разом, сказавши, що їм був необхідний відпочинок одне від одного.

Схожі статті