54-річна Ольга Сумська втретє вийшла заміж: хто став обранцем відомої акторки та чи запросила вона сестру?

Ольга Сумська здивувала цікавою новиною: акторка знову вийшла заміж!

Ольга Сумська та Віталій Борисюк познайомилися, коли актриса була одружена з актором Євгеном Паперним, який був на 16 років старший за неї.

Молоді люди полюбили один одного, коли грали у виставі “Кандид”. Сумська розлучилася з чоловіком, який останнім часом фігурує поряд зі словом фізичне насилля, і вийшла заміж за Борисюка. У 2002 році у пари народилася дочка Аня. Від першого чоловіка у Ольги Сумської також є донька — Антоніна Паперна, яка теж стала актрисою.

Весілля

6 травня виповнилося 25 років з дня, коли одружилися українські актори Віталій Борисюк та Ольга Сумська. В честь цього Борисюк знову покликав Сумську заміж, а 15 травня подружжя влаштувало торжество в честь срібного весілля в київському ресторані “KAMA”. Там вони повторили свої клятви.

Свято Ольги Сумської

Кадри з весілля, якими сьогодні поділилася Ольга Сумська в соціальній мережі.

Відома українська акторка знову вдягла білу сукню та фату. Борисюк був в чорно-білому смокінгу. Подружжя станцювали перший весільний танець під фінальну пісню з музичного спектаклю “Кандид”.

Інсайдери повідомляють, що Сумська запропонувала чоловікові обвінчатися. Власне, як і 25 років тому. Серед гостей не було рідної сестри Ольги Наталі. Втім, були інші знаменитості.

Срібне весілля Ольги та Віталія відвідали їх куми Володимир і Олена Горянські, Марина і Анатолій Кінахи, Гарік і Анжела Кричевські, Віталій Козловський. Букет нареченої зловила 50-річна Влада Литовченко, яка в 2004 році розлучилася з засновником компанії “Київстар” Ігорем Литовченком.

Схожі статті