Лоліта Мілявська вслід за Олею Поляковою та іншими зірками розповіла про домагання: “Усе роздряпала”

Лоліта також має сумнівний досвід і на хвилі теми харасменту вирішила поділитися власною історією.

Лоліта Мілявська стала черговою знаменитістю жіночої статі, яка вирішила розповісти про пережиті домагання. Цим вона ексклюзивно поділилася з журналістами каналу НТВ.

Хто намагався згвалтувати Лоліту?

Лоліта розповіла, що якось намагалася впіймати таксі і сіла до абсолютно неадекватного молодого чоловіка. Він розцінив співачку, як підходящу жертву та почав до неї домагатися. Знаменитість розповідає, що дуже царапалася, билася та кричала. Мовляв, усю його шкіру потім в неї з під нігтів діставали.

Лоліта Мілявська після нетривалої перерви знову пірнула у вир кохання.
Лоліта Мілявська

Натомість, стосовно харасменту шоу-бізнесі зірка нічого не змогла відповісти. Лоліта каже, що сама ніколи не зіштовхувалася з подібною проблемою, але пояснила чому. Мовляв, вона завжди самостійно займалася своєю кар’єрою, і саме тому в її житті не було чоловіка, який навіть міг би подумати, що їй можна пропонувати інтимні стосунки взамін на кар’єру. Це була відсилка до нещодавнього інтерв’ю Ані Лорак.

Оля Полякова зізналася, що також отримувала пропозицію від Костянтина Меладзе. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Нагадуємо, що дві неділі тому Ані Лорак зізналася, що Констянтин Меладзе домагався її, коли вони разом співпрацювали. Співачка стверджувала, що він запропонував їй такий формат, що вона не могла на подібне погодитися. Після цього до справи підключилася і Оля Полякова, яка підтвердила слова Ані Лорак і заявила, що Констянтин Меладзе домагався і до неї.

Втім, колишній підопічні продюсера: Світлана Лобода, Надія Мейхер-Грановська та Анастасія Приходько повністю заперечують можливість подібних подій. Мовляв, ніколи про таке не чули і ніколи не отримували подібних пропозицій. Сама Лоліта також виразила свою думку стосовно ситуації і підкреслила, що не вірить у непорядність Меладзе.

Схожі статті