Наталю Могилевську звинуватили у несмаку за образ на червоній доріжці: “Як можна було таке вбожество одягти”

Відома українська співачка Наталія Могилевська здивувала своїм образом на світському заході, який в мережі охрестили "циганським несмаком".

Днями пройшла премія “Viva! Awards”, яка зібрала на червоній доріжці весь бомонд вітчизняного шоу-бізнесу. У їх числі опинилися прима-балерина Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов, співак Макс Барських, телеведуча Катя Осадча, шоумен Дядя Жора і не тільки. Героїня нашої сьогоднішньої статті також була в числі почесних гостей церемонії, де буквально затьмарила усіх своїм яскравим платтям.

Наталка Могилевська
Наталка Могилевська

Так, для цього виходу в світ Наталя Могилевська вибрала об’ємну помаранчеву сукню з високим розрізом на спідниці, широкими рукавами-ліхтариками і масивним бантом на моясі. Доповненням образу стали білі босоніжки з відкритим носком, масивне намисто і “мокра” укладка. Крім того, артистка знову повернулася до натурального кольору волосся після попелястого блонда.

Наталя Могилевська у помаранчевій сукні
Наталя Могилевська у помаранчевій сукні

Думка шанувальників щодо наряду поп-діви розділилася — одним він сподобався, інші ж не оцінили настільки екстравагантне вбрання зірки, тому під опублікованими в Інстаграмі фото зібралося безліч найрізноманітніших коментарів:

  • “Як цигани з табору!”;
  • “Вау! Новий образ просто вогонь, вам дуже пасує!”;
  • “Сукня повністю “вбила” вашу фігуру… Дивний вибір, є ж вдома дзеркало”;
  • “Наташа, ви як завжди прекрасна!”;
  • “Як можна було таке вбожество одягти? Як в штору замоталася”;
  • “Нове плаття повнить і ріже фігуру. На жаль, навіть красива нога не рятує становище. Дуже дивний вибір вбрання”, — пишуть підписники.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті