Екс-дружина Дзідзьо після скандальної відповіді Цибульської на її звинувачення звернулася до психотерапевта

Оля Цибульська поводила себе на інтерв'ю доволі агресивно, а Ярослава тим часом зберігає спокій.

Поки українці заспокоюються після скандального інтерв’ю Олі Цибульської, яка за думкою глядачів принизила колишню дружину Дзідзьо, Ярослава насолоджується життям вільної жінки, проводить ефіри та спілкується з психотерапевтом.

Публічна консультація

Розмова Ярослави з лікарем вийшла одразу після інтерв’ю Олі на премії “Yuna”. Втім, ніяк не було пов’язане зі скандалом.

Артистка не консультувалася через особисті проблеми, а провела спеціальний діалог, який би пояснив підписникам співачки, чому відвідування лікаря з психічної терапії необхідно. Близько 10 хвилин гостя артистки пояснював, як та чому такий досвід потрібен людині та як саме психотерапевт може допомогти прийняти рішення. Зрозуміло, що Ярослава провела цей ефір опираючись на власний досвід, коли витратила роки на чоловіка, який її не підтримував. Однак, співачка як завжди тактично обходить стороною різноманітні звинувачення та не нагадувала про своє положення.

Нагадуємо, що три дні тому в ефір вийшло скандальне інтерв’ю Олі Цибульської, в якому вона розповіла непривабливі речі про поведінку Ярослави і натякнула про відсутність в неї хисту до музики. А за день до цього Михайло Хома опублікував вірша про жалійку, правду про яку знає тільки він.

На превеликий жаль, саму правду Дзідзьо так і не озвучив. Артист надає перевагу натякам через поезію.

Дивна річ, в Олі Цибульської також особлива любов до різноманітних послань в соціальних мережах через поетичні твори.

Сподіваємося, що дуже скоро скандал пов’язаний з розлученням Дзідзьо та Ярослави затихне, і колишня дружина артиста зможе далі розвивати свою кар’єру. Жінка отримала шалений відгук та супорт від глядачок, який може стати неймовірним стартом для її подальшого розвитку.

Схожі статті