Дан Балан після скандалу в “Голосі країни” заявив про новий шанс: симпатія до Тіни стала чимось більшим?

Дан Балан доволі рідко радує своїх підписників подібними заявами. Деякі з користувачів написали, що від публікауції співака ледь не втратили свідомість.

Фанати молдавського артиста Дана Балана прекрасно знають про те, що не варто чекати від артиста блогерських штучок. Він не розповідає про буденне життя, про особисті речі та не робить публічних заяв. Його життя приховане від очей його слухачів і це робить його ще більш привабливим для молодих дівчат. Втім, нещодавно співак опублікував неоднозначний пост.

Новий шанс для Дана Балана

Нещодавно на особистій сторінці Дана Балана в соціальній мережі Instagram з’явилася доречна публікація після пережитого скандалу. Так, артист опублікував селфі зняте знизу та підписав його на англійській мові: “Новий день, новий шанс”.

Примітно, що такий допис з’явився саме після скандалу, який вчинив Володимир Завадюк, розповівши зі сцени про те, що роман Тіни Кароль та Дана Балана був створений штучно і насправді не мав місце бути.

Виправдання

Співак поспішив виправдатися перед глядачами, які почали звинувачувати його в обмані та пояснив, що симпатія між ним та Тіною була, але стосунків не було. Мовляв, ніхто нікого не обманював.

Однак, користувачів здивував більше той факт, що Дан Балан почав писати на російській мові, що дуже незвично для нього, а не його виправдовування стосовно піару на проекті.

Чи означає щось його допис до публікації — невідомо. І Дан Балан навряд чи дасть пояснення. Тим не менш логічніше буде подумати, що допис взагалі придумав його піар-менеджер і він є нічим не більше, ніж одною з популярних фраз, які блогери зазвичай використовують, щоб підписати фото.

Схожі статті