Як виглядає та чим займається молода дружина Андрія Леонова – немолодого батька з “Татусевих доньок”

Андрій Леонов - видатний актор, за плечима якого є вже не перший шлюб. Подивіться. яку молодицю вчепив собі аритист.

Андрій Леонов народився у 1959 році у родині легендарного Євгена Леонова. Зірка фільму “Джентельмени удачі” вже у дитинстві показав синові всю красу Мельпомени.

Андрій Леонов з батьком. Фото взято на просторах мережі.

Вже у підлітковому віці мав ролі у кіно, а згодом зрозумів, що хоче йти шляхом батька. Чоловік зіграв багато ролей, але сучасне покоління його запам’ятало, як добросердечного татка із серіалу “Татусеві доньки”.

Татусеві доньки. Фото взято на просторах мережі.

Його роль відповідального сім’янина дала глядачам надію, що і у житті Андрій такий же самий, як і його екранний персонаж Сергій Васнєцов. Дійсно, великих скандалів за актором не було помічено. Втім, цікавим є його особисте життя.

Виявляється, в Андрія Євгеновича є два шлюби за плечима. Другу дружину звати Анастасія. Вона була фанаткою “Татусевих дочок”, але дивилася сітком лише заради Леонова.

Андрій Леонов разом з дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Жінка молодша від Андрія на 13 років. Пропозицію їй зробив актор лише у 2008 році, хоча познайомилася пара набагато раніше, в “Лєнкоме”. Довго зустрічалися закохані та перевіряли свої стосунки.

Андрій Леонов разом з дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що весілля відгуляли у 2010 році. Саме того року народилася у подружжя і донечка. Через три роки Анастасія подарувала коханому ще й сина Михайла. З першою дружиною Леонов також підтримує стосунки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.