Фіналістки “Холостяка-11”: що відомо про головних претенденток на серце Михайла Заливако — біографія, фото

Уже в п'ятницю 21 травня стане відомо ім'я переможниці реаліті-шоу "Холостяк-11". На цей раз фіналісток буде більше — не дві, а три.

В 11 випуску “Холостяка-11” Михайло Залівако визначився з трійкою фіналісток. Протягом усього цього часу він будував відносини і ближче знайомився з кожною претенденткою на своє серце. Цей сезон став особливим, адже вперше в історії проекту холостяк повернув одну з вибулих учасниць. Нею стала перша героїня нашої сьогоднішньої добірки.

Юлія “Зайка” Бельченко

Юлія Бельченко
Юлія Бельченко

27-річна Юля родом з Києва, її мама працює вчителем молодших класів, тата немає в живих, а сама вона є контент-менеджером, хоча освіту здобула в сфері туризму. В майбутньому Бельченко мріє відкрити власну рекламну агенцію.

Ця дівчина покинула шоу в дев’ятому випуску, але заради Михайла вона порушила правила і передала йому записку, в якій попросила про зустріч. Заливако не відмовив та вирішив дати їй другий шанс.

Повернення Юлі
Повернення Юлі

Анна Богдан

28-річна Аня теж з Києва, вона займається туризмом, відпочивати любить активно і екстремально. Один з найбільш незвичайних вчинків учасниці — вона склала колишньому чоловікові пісню і заспівала її в день весілля на березі океану, а розлучилася з ним за власною ініціативою, пояснюючи це тим, що відносини повинні бути в радість, а не приносити постійні розчарування і образи.

Анна Богдан
Анна Богдан

Розалі

Наймолодша з фіналісток — їй 23 роки. Живе в Харкові, родом з Донецька. Розалі заробляє на життя моделінгом, а також вона співачка. Серед чоловіків шукає того, хто дасть їй відчуття стабільності і безпеки. Очевидно, Михайло підходить під ці критерії.

Розалі
Розалі

Схожі статті