Невістка Софії Ротару звинуватила знаменитостей у спробах пропіаритися на імені української Примадонни

Софія Євдокименко спростувала останні новини стосовно своєї свекрухи та пояснила можливо причину їх поширення.

Ще в минулому році Софії Ротару довелося закрити свій готель “Villa Sofia” в центрі Ялти: на карантині п’ятизірковий готель перестав приносити артистці прибуток. Зараз він не працює, але свого часу доба в люксовому номері коштувала 80 тисяч рублів, а самі бюджетні апартаменти обходилися туристам в 15 тисяч рублів за ніч.

Фейкова новина від російської зірки

Співачка Анна Калашнікова на фоні готелю Софії Ротару в Ялті.

Днями вартість вілли озвучила співачка Анна Калашнікова, яка зізналася, що не може дозволити собі купити таку коштовну нерухомість. За словами артистки, з самого початку син Ротару Руслан Євдокименко продавав готель за 25 мільйонів євро, але так і не знайшов покупців. Тоді він знизив початкову ціну на два мільйони.

Як зазначила блондинка, ріелтори не приховують, що вартість готелю сильно завищена, тому його навряд чи його вдасться продати за цю нечувану суму.

Спростування

Сьогодні креативний продюсер та невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко спростувала цю новину і пояснила, що зірка не має наміру продавати свою нерухомість. Жінка зробила цю заяву для журналістів видання pavlovsky.news. Мовляв, готелем займатися ніколи, але він не продається.

Руслан Євдокименко зі своєю дружиною
Руслан Євдокименко зі своєю дружиною та креативним продюсером Софії Ротару

Також звркова невістка пояснила, що скоріш за все деякі зірки просто намагаються пропіаритися за рахунок артистки і, Світлана зробила цікаве зауваження. Адже нещодавно ім’я маловідомої Анни Калашнікової світилося в усіх заголовках популярних ЗМІ.

Схожі статті