Оля Полякова нарешті знайшла гідну заміну кокошнику і створила новий аксесуар для своєї зіркової зачіски

Через політичну ситуацію Україні Олі Поляковій довелося відмовитися від головного аксесуару сценічного гардеробу. Чим замінила співачка кокошник?

Усім добре відомо, що Оля Полякова отримала неймовірний поштовх у кар’єрі саме тоді, коли приміряла на себе новий епатажний образ.

Так, співачка почала одягати на свою голову неймовірні, а іноді навіть безглузді кокошники. Такий образ запам’ятався і вітчизняному глядачу, й закордонному. Втім, через політичні негаразди в країні дуже скоро співачку змусили відмовитися від аксесуару. І змусили на влада, і не люди, а бажання залишатися патріоткою.

Новий аксесуар Олі Полякової

Тепер білява голова Олі Полякової залишається пустою. Час від часу вона пробує нові образи, надягає різноманітні капелюшки на манер Катерини Осадчої, але постійного головного убору так і не знайшла.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові світлини, на яких зірка постала з вінком на голові. Аксесуар був зроблений з кульбабок. А сам образ був спортивний та абсолютно жовтий, що максимально дивно виглядає вкупі.

Втім, образ вийшов цікавий та на диво гармонійний. Навряд співачка стане використовувати вінки з живих кульбабок на концертах, але судячи з того, наскільки співачці личить цей образ, вона могла би використовувати його для безлічі фотосесій.

До речі, підписникам артистка дуже сподобалась фотосесія. Деякі побачили неймовірно схожість зірки з її старшою донькою Марію, яка з кожним днем стає копію зіркової мами. Також варто відмітити, що Олі дуже личить натуральність та живі квіти.

Схожі статті