Павло Зібров влаштував доньці розкішне життя: пристроїв на роботу та ще й дає гроші. Як живе Діана Зіброва?

Павло Зібров не просто популярний співак. Він - символ епохи та становлення української музики. Як живе родина співака?

Павло Зібров. Його ім’я – це ціла епоха 1990-х років. Його легендарний хіт “Хрещатик” чи “Марина” досі згадують поколіннями.

Павло Зібров
Павло Зібров. Фото взято на просторах мережі. 

Дуже впізнаваним став і імідж Зіброва. Ну, не можливо не погодитися, що його фірмові вуса можливо забути. До речі, образ артиста став настільки улюбленим для українців, що майстри навіть виготовляють іграшки.

Павло Зібров у звичному образі. Фото взято на просторах мережі. 

Та є ще один бік життя про який дуже турбується Павло. Це його родина. Співак має дружину та виростив доньку. Дівчину звати Діана і їй вже 24 роки. Не так давно донька Зіброва закінчила вищий навчальний заклад. Тепер батько допоміг вчорашній студентці стати на кар’єрну драбину.

Павло Зібров з донькою та дружиною
Павло Зібров з донькою та дружиною. Фото взято на просторах мережі. 

Піар-менеджерка Павла Зіброва – це його донька Діана. Дівчина каже, що її цікавлять не стільки гроші, як популярність батька. Цікаво, що на публіці донька Зіброва кличе його по батькові: Павло Миколайович.

Сама ж Діана не одразу стала піарницею головних вусів країни: під час карантину співак відмовився від послуг менеджера соціальних мереж. Цю важливу місію він довірив саме дочці. А потім все більше задач стало “прилітати” від Зіброва і Діані довірили взяти на себе ще й зв’язки з громадськістю.

Крім цього, вона координує зйомки, концерти, фотосесії артиста. Роботою задоволена.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.