Які насправді стосунки об’єднують красуню Нелю Шовкопляс та серцеїда Єгора Гордєєва: уся правда про зірок

Вона заміжня, а він холостий. Вони такі різні, але глядачі впевнені, що між ними щось є!

Неля Шовкопляс є прекрасним прикладом того, що можна добитися всього чого бажаєш, якщо згодна багато працювати. Одного дня вона вирішила змінити своє життя та перебралася із села у місто з чоловіком та дітьми і подалася у журналісти.

Єгор Гордєєв вже мав до цього дуже солідну позицію у компанії, а коли перейшов у журналістику, одразу ж став топовим ведучим у новинах.

Вона затята сім’янинка і зразкова мати, а він надає перевагу короткими історіями і вже давно не знаходився у серйозних стосунках. Вони такі різні, але так гармонійно виглядають разом!

Які стосунки побудували Неля та Єгор?

Обидва розповідають, що коли Неля Шовкопляс вперше вийшла в студію Єгор Гордєєв її зневажав. Він не бачив у своїй партнерці ні професіоналізму, ні харизми.

Більш того, на перший ефір з нею він запізнився. Неля згадує про це до сих пір. Але як це часто буває, вони знайшли спільну мову і швидку полюбили одне одного, не зважаючи на невдале знайомство. Зараз вони активно проводять разом час і розуміють одне одного з півслова. Саме тому шанувальники шукають інший сенс в їхніх стосунках.

Скріншот коментарів під публікацією Нелі.

Їм здається, що дружба не може бути настільки гармонійною. Втім, не дивлячись на безкінечні обійми на особистих сторінках в соціальній мережі та неоднозначні погляди, які прослідковуються впродовж ефірів, вони залишаються лише друзями.

Але шанувальники знайшли інший вихід. Деякі глядачі вірять, що між молодими людьми існує платонічне кохання. Втім, це складне питання, адже чому б між друзями не могло бути платонічної любові? Адже в основі цих стосунків саме любов і лежить.

Схожі статті