Дружина Анатолія Анатоліча натякнула на те, що як чоловік він немічний: “Навіть лампочку не може вкрутити”

Український шоумен Анатолій Анатоліч, безперечно, професіонал своєї справи, зате "чоловічі" справи по дому — зовсім не його стихія.

Анатолій Анатоліч є популярним радіо- і телеведучим, також він веде власний YouTube-канал “Зе Інтерв’юер”, в рамках якого бере інтерв’ю не тільки у зірок шоу-бізнесу, а й у інших цікавих людей. Крім того, герой нашої сьогоднішньої статті бере участь в інтелектуальній грі “Що? Де? Коли?” у збірній команді найкращих гравців України.

Поряд з успіхом в професії Анатолій зумів побудувати міцну сім’ю. Він одружений на прес-аташе Світлани Лободи Юлії Бойко, більш відомої по робочому імені Юла. Подружжя виховує двох дочок, Алісу і Лоліту, і готується до народження третьої дитини, стать якої поки що тримає в секреті.

Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми
Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми

З боку їх сім’я здається ідеальною, що підтвердилося і з новим спільним інтерв’ю пари в YouTube-шоу “Без комплексів” у Анни Олицької. В рамках цієї бесіди Юла зізналася, що практично відразу ж після знайомства з Анатолічем зрозуміла, що хотіла б вийти за такого чоловіка заміж, хоча по господарству він далеко майстер на всі руки:

“У нього взагалі з цим проблема. Він навіть лампочку не може вкрутити, для нього це дуже великий подвиг. У нас є дядя Саша, який може прийти, чоловік на годину. Він нам може зібрати стіл, як ось зараз, наприклад, пеленальний ми збирали, він може нам повкручувати лампи, щось поміняти, якийсь пилосос полагодити. Толя ніколи цього не робить, у нього головний принцип, говорить: “Я так не вмію. Ремісник заробляє ремеслом. Я цей час витрачу краще в ефірі, зароблю, заплачу людині”. Ну він в цьому правий, чого йому, якщо не подобається? Нехай не робить”.

Юла на інтерв'ю у Олицької
Юла на інтерв’ю у Олицької

За словами Юлії, єдине, що він робить — рубає дрова і розпалює камін, але це, як вона сказала, чисто естетичне задоволення. Сам шоумен сперечатися не став:

“Я краще цей час витрачу на щось більш ефективне, ніж буду займатися дурницями, в яких я не розбираюся”, — заявив Анатолій і додав, що його відповідальність по дому криється лише в одному — приносити гроші.

Анатолій Анатоліч на інтерв'ю у Олицької
Анатолій Анатоліч на інтерв’ю у Олицької

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.