Соломія Вітвіцька вперше показала себе в іншому амплуа: ведуча та її подруги прикрили сором однією ковдрою

Ми звикли бачити Соломію у довгих романтичних сукнях. Втім, виявилося, що телеведуча здатна на набагато більше.

З того самого моменту, коли Соломія Вітвіцька повідомила про те, що розлучилася зі своїм чоловіком Владом Кочетковим пройшло близько 5 місяців. Зірка плюсів активно відпочиває та постійно світиться разом зі своїми подругами. Дівчата подорожують, влаштовують собі гастрономічні екскурсії і весело проводять час. Мабуть саме так повинна виглядати підтримка подруг у важкі часи. А розлучення, так чи інакше, переживати важко.

Фотографії Соломії Вітвіцької з перчинкою

Нещодавно на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка відвертих фотографії, на яких сама телезірка та її подруги постали у гарячій фотосесії. Дівчата були тголеними, але прикрилися білосніжними ковдрами, кожна по-своєму. Вийшло романтично.

Подібні фотосесії особливо неочікувані саме від Соломії, яка доволі часто обирає довгі сукні по коліно. Втім, навіть в таких образах Вітвіцька залишає трохи перчинки у вигляді досить глибокого декольте, яке неймовірно личить володарці розкішного бюсту.

Користувачі мережі високо оцінили роботи подруги телеведучої, яка і створила ці фотографії.

Нагадуємо, що в січні Соломія Вітвіцька повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком після 7 років спільного життя. У зіркового подружжя не було дітей, а майно вони поділили порівну. Спільну квартиру колишній чоловік та дружина продали та розподілили гроші. Зараз телеведуча живе в орендованій квартирі. Соломія почувається добре і насолоджується життям вільної жінки.

Від режисера Влада Кочеткова, напроти, немає ніяких новин. Чоловік ніяк не коментує подію та ховається від журналістів.

Схожі статті