Коля Сєрьга через бажання втриматися у шоу-бізнесі приймав заборонені речовини з іншими знаменитостями

Шоу-бізнес — доволі непросте та серйозне місце, у якому треба бути пильним.

Коля Сєрьга прослив дуже позитивним хлопцем ще за часів “Фабрики зірок-3”, у якому брав безпосередню участь. Вокальні дані виконавця залишали бажати кращого, але його гумор та артистизм заповнювали своєю енергетикою залу і поповнювали фан-клуб харизматичного хлопця щодня.

Він досі знаменитий і досі впізнаваний. Згодом йому пощастило потрапити до відомої тревел-програми “Орел та Решка” та нагадати про себе і свої таланти ще раз. Втім, ніхто не знає, чого це йому коштувало.

Коля Сєрьга вживав наркотики?

Так, нещодавно у рамках соціального проекту знаменитий український музикант та телеведучий зізнався, що близько п’яти років страждав від наркозалежності. Коля розповів, що усе почалося з травки, яка хоча й не сприймається багатьма людьми серйозно, все ж залишається наркотичною речовиною. Відмовитися від цього він не міг через те, що на нього тиснуло оточення, а давати відсіч він йому не міг через кар’єру.

Так, зірці необхідно було затриматися у колі музикантів, які постійно балувалися подібними речами, щоб набратися в них необхідного досвіду. Він втягнувся і це продовжувалося роками. Також співак розповів, що пробував і галюциногенні гриби, і багато інших психоделічних препаратів. Повідав він це не для ексклюзивного інтерв’ю, а для того, щоб розповісти публіці про те, наскільки це небезпечно та страшно.

Зараз співак абсолютно позбавлений від цих жахливих та небезпечних для життя речей і знаходиться в абсолютно тверезому стані. Бажаємо музикантові здоров’я та сил боротися за усе, чого він бажає досягти.

Схожі статті