Леся Нікітюк вдягла чорну косуху, зізналася, що в її житті є чоловік-рокер та гордо постала поряд з ним

Леся Іванівна у своєму репертуарі представила публіці рокера.

Леся Нікітюк не припиняє радувати свою публіку смішними жартами та міні-розіграшами на власній сторінці. Тільки нещодавно українська знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, над якою вона попрацювала в фотошопі. В результаті, користувачі мережі мали нагоду побачити Лесю Іванівну з неймовірно довгими ногами. Втім, то була вчора, а на сьогодні у зірки для нас нові сюрпризи.

Рокер Лесі Нікітюк

Так, сьогодні зірка телебачення Леся Нікітюк опублікувала на особистому акаунті нову фотографію поруч з своїм улюбленцем, білим пухнастиком Рафаелем, який в народі прослив як Рафік. Сама знаменитість вділа чорну шкіряну куртку з безліччю металевого декору у рокерському стилі і про свого коханого песика не забула та попрацювала також над його зовнішністю.

Фотографія, в цілому, вийшла водночас і гарною, і гуморною. А підпис взагалі повалив публіку: телеведуча написала, що у кожної поважаючої себе дівчини хоч раз у житті повинен бути рокер, ссилаючись на свого Рафіка. Підписникам посил зірки сподобався і вони жваво перехопили ініціативу і також почали жартувати.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк дуже старанно приховує особисте життя та не виказує ніяких деталей. Відомо, що декілька років тому Леся мала побратися з чоловіком, з яким крутила роман. Відомо, що якийсь час він був її сусідом. Втім, весіллю не суджено було статися і Леся Іванівна знову самотня за офіційною версією.

Схожі статті